NAJDRAŽA KOMBINACIJA

Kolinda Grabar Kitarović vjerna omiljenim cipelama i haljinama istog kroja

01.06.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović svečano je dočekala kosovskog predsjednika Hashima Thacija u Zagrebu u još jednoj predvidljivoj modnoj kombinaciji - crvenoj haljini i cipelama u nude nijansi, koje u zadnje vrijeme najčešće nosi

Grabar Kitarović ne odustaje od svog modnog stila koji uključuje haljine duljine ispod koljena i laganog A-kroja što prate liniju tijela, kombinirajući ih s nude lakiranim štiklama s laganom platformom, koje u posljednje vrijeme vrlo rado nosi u mnogim prigodama.

Upravo cipele u nude nijansi, kažu stilisti, stvaraju iluziju duljih nogu lijepo naglašavajući figuru, a još jedna im je prednost to što se odlično uklapaju u svaku odjevnu kombinaciju.  

U upečatljivoj crvenoj haljini zvonolikih rukava predsjednica Grabar Kitarović dočekala je kosovskog predsjednika, a zanimljivo je to da za susrete sa stranim državnicima bira upravo odjeću u vatrenocrvenoj nijansi, što je prema nekim tumačenjima vole nositi osobe koje imaju vještine vođe, posjeduju snagu te vjeruju u brze odluke. Crvena boja također ukazuje na snagu i dominaciju.

Modnim znalcima nije promaknulo to kako je hrvatska predsjednica ponovno nosila kreaciju omiljene joj dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čije haljine zvonolikih rukava i blago naglašenog A-kroja vrlo rado nosi u mnogim prigodama.

Upečatljiv look Grabar Kitarović začinila je tankom, ali efektnom zlatnom ogrlicom, kakvu je nedavno nosila i na samitu NATO-a. 

  • +3
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i kosovski predsjednik Hashim Thaci složili su se u Zagrebu kako Hrvatska i Kosovo žele proširiti svoju gospodarsku suradnju, naglašavajući povijesne prijateljske odnose Zagreba i Prištine, kao i potporu Hrvatske na kosovskom putu euroatlantskih integracija.