ŠOKANTNI REZULTATI

Koliko smo zadovoljni količinom seksa u braku?

31.10.2012 u 08:54

Bionic
Reading

Novo istraživanje o stanju britanskih brakova otkrilo je da čak polovina udanih žena nije zadovoljna količinom seksa sa svojim muževima. Kod muškaraca je ta brojka još veća: 70 posto muškaraca nije zadovoljno količinom intimnosti, a i jedni i drugi utjehu traže u preljubima

Anketa agencije One Poll koja je pokušala utvrditi razinu seksualne sreće u Velikoj Britaniji pokazala je da je nešto više od 50 posto udanih žena nezadovoljno svojim seksualnim životom, a u nekim dijelovima zemlje nezadovoljstvo je veće,piše Mail Online.

Tako u Walesu gotovo dvije trećine bračnih parova (64 posto) nije zadovoljno učestalošću intimnih odnosa sa svojim partnerom. Istraživanje je također pokazalo da je broj nesretnih muževa još veći: 70 posto oženjenih muškaraca izjavilo je da nije zadovoljno svojim seksualnim životom.

Rosie Freeman-Jones, glasnogovornica stranice IllicitEncounters.com koja je naručila istraživanje, kaže da su rezultati porazni te da udane žene i muškarci nisu sretni količinom intimnosti u svom životu.

'Vrlo je ozbiljno stanje ako više od polovice ispitanih žena u svim dijelovima zemlje kaže da je nezadovoljno svojim brakom zbog količine seksa.'

Istraživanje je također pokazalo da je to nezadovoljstvo u braku dovelo do sve većeg broja preljuba. Jedna od četiri oženjene osobe (25 posto) u Londonu priznala je da je ušla u preljub, a čak osam posto oženjenih partnera priznalo je da je imalo više od pet izvanbračnih veza.