IZVIŽDANA ZBOG BEOGRADA

Kolege u šoku, Tereza poručuje: Bez komentara sam!

11.11.2013 u 13:05

Bionic
Reading

Tereza Kesovija neugodno se iznenadila kada ju je publika glasno izviždala u subotu na koncertu na Poljudu koji je održan u čast Vinku Coci

'Odlazi, odlazi! Prodana dušo!', orilo se Poljudom kada je na subotnjem koncertu u čast Vinku Coci na pozornici pjevala Tereza Kesovija. Zbog neprestanih zvižduka publike Terezu se jedva i čulo. Zamjeraju joj nedavni nastup u Beogradu.

Iako smo pokušali dobiti komentar same Tereze, ona je bila vrlo kratka ne želeći uopće pričati o toj temi. 'Bez komentara sam. To je za onu rubriku koja ide na kraju vijesti, a zove se: Bez komentara', kratko je poručila s osmijehom još uvijek vidno iznenađena svime što joj se dogodilo.


Većina njezinih kolega nije željela komentirati taj nemili događaj, tek nam je Tony Cetinski kratko rekao kako on sa svojom publikom ima dobar odnos neovisno o državi u kojoj pjeva. 'Bez obzira gdje nastupam imam samo pozitivna iskustva sa svojom publikom', kaže Tony.

Zorica Kondža za 24 sata dala je do znanja kako je ovim ispadom šokirana.

'Na njoj se vidjelo da ni njoj nije jasno što se događa. Meni je to bilo strašno. Užas. Jako je žalosno da je ovo zasjenilo našeg dragog pokojnika. On je volio nju i ona je voljela njega. Često ga je posjećivala u bolnici. Žao joj je što se ljudi nisu mogli suzdržati. Ipak je to bio koncert za njihova Vinka Cocu', kaže Kondža.