A ŠTO IZBJEGAVATI

Koju odjeću treba kupovati na sniženjima

08.01.2013 u 10:57

Bionic
Reading

Blagdani su gotovi i svi su pomalo depresivni, ali siječanj ima i jednu jako zabavnu stranu – sniženja. Evo kako ih najpametnije možete iskoristiti i što odabrati

U velikoj ponudi na sniženjima lako vam se može učiniti da je nešto povoljno ili super prilika, a nakon nekoliko dana shvatite da ste se prevarili. Stilistica magazina FemailEve Thomas napravila je mali vodič kako birati i kupovati trendi odjeću na sniženjima.

1. Nećete pogriješiti ako odaberete uske hlače koje su rezane iznad gležnja. Već su zabilježene kao trendi komad zahvaljujući Hedi Slimane koja ih je predstavila u Parizu.

Leopard uzorak i dalje je 'in'
2. Kožna suknja je dobra alternativa kožnim hlačama. Možete ju kombinirati u klasičnoj crno-bijeloj varijanti ili s jačim bojama.

3. I dalje su u modi printovi i razni jaki uzorci.

4. Još jedan nezaobilazni komad je jaknica s krojem sakoa koja će savršeno nadopuniti hlače rezane iznad gležnja.

5. Klasična salonka vratila se u modu, a možete ju kombinirati s najrazličitijim komadima odjeće.

6. Široke pruge će biti veliki hit ove sezone, a to je pokazao i Marc Jacobs na svojoj reviji.

7. Svijetle i jake boje ostaju trendi do daljnjeg. Birajte žutu poput sunca, zelenu poput jabuke ili luckastu pink boju.

8. Ovog proljeća nećete pogriješiti niti ako uzmete nešto s leopard uzorkom.

9. Zaboravite na velike torbe i birajte manje modele s kraćim remenom ili duljim koji ide preko jednog ramena.

Od stvari koje svakako trebate preskočiti bez obzira koliko povoljne bile su one u kojima se ne osjećate dobro ili cipele koje su vam malo prevelike ili premale. Također birajte stvari koje možete kombinirati s barem četiri komada odjeće koje već imate, a svakako isprobajte nešto novo i mijenjajte stil.