A VRLO SU PRIVLAČNI

Koji to muškarci nisu 'materijal' za brak?

15.11.2013 u 14:04

Bionic
Reading

Najnovije istraživanje pokazuje da muškarci koji imaju širi oblik lica nisu dobar 'materijal' za duge veze i brak

Ako tražite savršenog muškarca za to da vam bude dugoročan partner, tada mu dobro pogledajte u lice. Zašto? Zato što njegov oblik lica otkriva njegov potencijal, odnosno je li riječ o muškarcu sposobnom za dugoročnu vezu ili kratku aferu.

Najnovije istraživanje koje su proveli znanstvenici sa sveučilišta u Singapuru pokazuje da muškarci koji imaju širi oblik lica nisu dobar 'materijal' za duge veze i brak. Oni su, kako pojašnjavaju znanstvenici, poželjni za kratke i strastvene afere. Usto, oni su moćniji te često i bogatiji, ali i agresivniji.

Te karakteristike iznimno su privlačne plodnim ženama koje žele jake i dominantne muškarce. No, kako pokazuje istraživanje, ne žele ih na duge staze jer na nekoj razini znaju da oni nisu dobri za duge veze zbog sklonosti raznim igricama i prevarama.

'Takvi muškarci možda jesu privlačniji ženama, ali nisu materijal za brak i žene ih i ne biraju za nešto dugoročno. Oni su za kratke i vruće afere', naveli su Katherine A. Valentine i Norman P. Li, znanstvenici koji su radili na istraživanju.