BESPRIJEKORNO DOTJERANE

Koja se bolje skockala, Tanja ili Sanja?

29.09.2012 u 10:22

Bionic
Reading

Na predstavljanju prve kolekcije haljina Marka, Marije Cvitanović, popularne zagrebačke stilistice i kolumnistice, okupio se veliki broj poznatih dama, a među njima i nerazdvojne prijateljice Sanja Duggan i Tanja Ivanišević koje su poglede plijenile svojim besprijekornim izgledom

Jako dobre prijateljice cijele večeri tijekom predstavljanja prve kolekcije haljina Marka by Marija Cvitanović bile su nerazdvojne. Poznate dame na svaki društveni event stižu potpuno skockane i dotjerane, a tako je bilo i ovoga puta te su svojom ljepotom plijenile poglede.

Obje odjevene u tamne i zagasite boje, i Tanja i Sanja izabrale su prave jesenske modne komade. Tanja je blistala u maloj crnoj haljinici s modernim peplumom koju je obogatila upadljivom sjajnom ogrlicom koja se savršeno slagala s niskim čizmicama te crnom torbicom ukrašenom zakovicama. Sanja se, pak, odlučila za crno-sivu varijantu, kombinirajući dugu crnu suknju koja je naglašavala njezin vitki stas sa sivom casual vesticom preko koje je ležerno nabacila dugački sjajni lačić.

Obje tip-top dotjerane, Sanja i Tanja još jednom su se pokazale kao velike poznavateljice mode koje jako dobro znaju da i casual stil, uz pomoć detalja, može biti itekako dojmljiv.