FOTKE S PLAŽE

Koja je to pjevačica oduševila obožavatelje?

17.03.2013 u 16:46

Bionic
Reading

Pjevačica je na Twitteru objavila nekoliko golišavih fotografija snimljenih na odmoru s prijateljicama u meksičkom gradu Cabo

R&B pjevačica i voditeljica Christina Milian u subotu je na Twitteru objavila nekoliko golišavih fotografija na kojima pozira u bikiniju u društvu prijateljica Nikki Cole Irving i Lizzie Morris.

Djevojke su pokazale stražnjice izležavajući se na plaži u meksičkom gradu Cabou. Na provokativnim fotografijama Christine Milian našla se i stražnjica njezine prijateljice Lizzie snimljena u krupnom planu.

Pjevačica trenutačno radi na novom albumu nakon potpisivanja ugovora s izdavačkom kućom koju je osnovao reper Lil Wayne pod nazivom YMCMB. Prema pisanju britanskih medija, Christina je bezobzirno izbačena iz Def Jam Recordsa nakon rastave od jednog od njihovih rukovoditelja, producenta i repera The Dreama za kojeg se udala u rujnu 2009. godine u Las Vegasu.

Par se rastavio samo pet mjeseci nakon rođenja kćeri Violet jer je otkriveno da je reper imao aferu sa svojom asistenticom na Karibima.

'Pokušala sam biti netko tko nisam jer sam željela da mi brak uspije, no u konačnici ako ne ide, ne ide. Bila sam na putu do pakla i natrag, no preživjela sam', rekla je pjevačica nakon rastave.