I ONE VOLE MODU

Koja je naša političarka najbolje odjevena?

22.05.2013 u 08:00

  • +36

Hrvatske političarke i moda

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Ne samo da imamo zgodne političarke, nego imamo i političarke koje vole pratiti modne trendove. Pogledajte kako se skockaju na javnim mjestima i glasujte koja bi najbolje prošla na modnom sudu. Uvrstili smo tu i našu prvu damu Tatjanu Josipović, te suprugu hrvatskog premijera Sanju Musić Milanović koje uz supružnike istupaju u javnosti

Svako malo neka nas naša političarka iznenadi svojim modnim iskorakom, a neke su već postale i kontinuirana tema (i katkad dilema) našem modnom kritičaru Fashion Guruu.

Među modno najsmjelima atraktivna je potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić koja se u javnosti usudila pokazati zavidne obline u uskoj čipkastoj kreaciji hrvatske dizajnerice Matije Vuice. I inače voli haljine, a njezin stil ima zajednički nazivnik: elegantan, ali ne strog.

Gradonačelnica Knina Josipa Rimac često svrati poglede na sebe kad je moda u pitanju. Tu i tamo osmisli i kakav smjeliji oufit, poput uske olovka-suknje do iznad koljena koja ide uz majicu s izrezom na dekolteu koji je nemoguće ne primijetiti.

I saborska zastupnica SDP-a Ingrid Antičević Marinović često je zapažena u javnim istupima koja, osim klasičnih odijela s hlačama, ljeti svakako (i s pravom) voli čak i kraće elegantne haljine.

I za kraj nam valja spomenuti Mirelu Holy koja odlično unosi gotiku u poslovni look.