TOTALNI HIT

Koja je najbolja modna kombinacija ove jeseni?

30.09.2012 u 09:18

Bionic
Reading

Jedna od najsigurnijih kombinacija in je i ove jeseni, a osim što je idealna za casual varijante, odlična je i za poslovni look

Stroge kombinacije crne i bijele pojavile su se na proljetnim modnim revijama i odmah oduševile ljubitelje trendova - njihova ozbiljna kombinacija donijela je prijeko potrebnu protutežu šarenilu i uzorcima koji inače vladaju toplijom sezonom.

Inspiraciju za ovaj trend dizajneri su potražili u filmovima 20-ih i 30-ih, a dodatan polet trend je dobio u prošlogodišnjem dobitniku Oscara, crno-bijelom filmu 'Umjetnik'.

Marc Jacobs u potrazi za savršenom odjećom otputovao je još dalje u prošlost, oslanjajući se na motive iz doba kralja Edwarda VII s početka 20. stoljeća. U svojoj glavnoj kolekciji predstavio je crno-bijeli outfit sa zebrastim šeširićem, a jeftinija linija Marc by Marc Jacobs također je koketirala s ovom kombinacijom boja.

Drugi dizajneri poput Dereka Lama, Reeda Krakoffa i Lazara Hernandeza i Jacka McCollougha iz Proenze Schouler u potpunosti su napustili zemljane tonove koji inače vladaju jesenskim kolekcijama te uveli savršenu zimsku kombinaciju boja snijega i ugljena.

Čini se kako je i Moschino odlučio u potpunosti izbaciti jesen iz modnih godišnjih doba, pa je njihova kolekcija crno-bijelih motiva sa zlatnim accessoireom savršeni uvod u hladnije dane.
Kako ne bi sve ostalo na slaganju neutralnih ploha, crno bijeli trend postao je pravi poligon za igranje s grafičkim printovima - od uzorka zebre, preko točkica i zvjezdica do vječne pepite, ovaj strogi par može biti itekako zabavan!