LANA, NIVES, NINA

Koja je ljepotica najprivlačnija bez šminke?

29.01.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Mjesecima smo skupljali fotografije naših ljepotica u prirodnom izdanju. Nikolina Pišek, Lana Jurčević, Maja Lena Lopatny, Nina Badrić, Antonija Mišura samo se neke od ljepotice koje su objavile svoje slike bez šminke na kojima su prave prirodne krasotice

Pjevačica Lana Jurčević u svakoj prilici izgleda besprijekorno, posebno na javnim nastupima. Privatno je, pak često bez šminke, što samo naglašava njezinu ljepotu. Nije ni čudno što je ostvarila suradnju s Krašem kad je prava slatkica. Lana inače stiže sve. Pleše, pjeva, radi sinkronizaciju za crtiće, a u siječnju potiče djevojke da vježbaju u njezinom plesnom studiju. Go, Lana, go.

Studentica novinarstva Maja Lena Lopatny odnedavno je na malim ekranima, gdje gledateljima ispunjava glazbene želje. Maja Lena Lopatny jako pazi na izgled, no ipak je hrabro izdržala u 'Survivoru', mjesecima bez britvice, šminke i svih dodataka za ljepotu.

Lijepo lice Nine Badrić krasilo je mnoge naslovnice i modne editorijale. Kada nema nastup, ne želi svoje lice zamarati šminkom, a njen rad i ljepota donijela su joj i razvikane svjetske angažmane.

Košarkašica Antonija Mišura po mnogima je najljepša sportašica svijeta. Skromnoj Antoniji izgled nije najvažniji, nego timski rad u njenom košarkaškom klubu. No njena ljepota nije ostala ne zamijećena.

Voditeljica Nikolina Pišek uskoro će stati pred oltar i zaljubljeno reći 'da'. Njenoj sreći nema kraja, tako da je nedavno objavila svoju fotografiju bez šminke na kojoj blista. Onima koji su je vrijeđali komentarima, nije ostala dužna.

Doris Pinčić koja je nakon angažmana u 'Larinom izboru' preko noći postala zvijezda, sve je očarala izgledom. Odnedavno zaručena Doris, kao i Nikolina, blista, a kad se pojavi bez šminke, sve oduševljava svojim lijepim licem i osmijehom.

Nives Drpić uvijek provocira fotografijama. Lijepa Nives često sama objavljuje fotografije bez šminke kako bi dokazala kako nije ovisnica o make-upu, nego privlačna i u kućnoj atmosferi.