VRUĆE SANJARIJE

Koga biste najradije vidjeli u toplesu?

19.07.2011 u 10:47

Bionic
Reading

Sunce, more i uzavreli termometri idealni su poziv za odbacivanje krpica, a naš, jednako privlačan, upućen je vama – recite nam koju biste estradnu zvijezdu najradije vidjeli u toplesu

Opake ljetne vrućine tjeraju nas da skinemo sve krpice sa sebe i brže-bolje pobjegnemo u more, jezero, rijeku, hlad ili obližnju klimatiziranu prostoriju.

I dok to i činimo, potajice se nadamo da će neke estradne ljepotice popratiti naš primjer, ali i da će se na pravom mjestu u pravo vrijeme naći i naše ili barem fotografsko oko.

O kojim ljepoticama razmišljamo mi, jasno je s popisa.

Na vama je da odaberete najpoželjniji toples ovoga ljeta, a mi vam obećavamo da ćemo napraviti sve kako bi se vaša želja pretvorila u stvarnost. Lijepo ćemo zamoliti pobjednicu da se osunča u toplesu.

U vatrenoj konkurenciji nismo mogli zaobići zvijezde minulog 'Big Brothera', pa smo uvrstili čak njih tri: Soraju, Antoniju i pobjednicu Marijanu.

Rame uz rame, odnosno prsa u prsa s njima, za tron najželjenijeg toplesa bore se mlađahna ljepotica Franka Batelić, kolegica po mikrofonu Lana Jurčević, Nives Celzijus koja je iz medijskog hlada izašla taman početkom ljeta, Renata Sopek, Severina, Stefany i Tina Katanić.

Uživajte u fotkama, maštarijama i glasanju.