LJETNI SAVEZNIK

Klasičan modni dodatak kao stvoren za vrućine

04.08.2016 u 09:10

  • +7

Slavne dame u slamnatim šeširima

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Unatoč nastojanjima, visoke ljetne temperature ponekad mogu rezultirati nimalo dobrim izgledom frizure. poznate žene stoga su pronašle praktično rješenje u vidu klasičnog modnog dodatka

Ne postoji bolji modni dodatak koji signalizira ljetnu sezonu od bezvremenskog slamnatog šešira. Kao i prošlih sezona, poznate ni ovog ljeta nisu propustile priliku za nošenjem ovog modnog dodatka koji često stiže kao šećer na kraju pažljivo osmišljenih kombinacija.

Klasičan slamnati šešir zaokružuje stajlinge i pruža potrebnu pomoć i zaštitu na ljetnim vrućinama. Uz činjenicu da štiti osjetljivu kožu lica od agresivnih UV zraka, istovremeno će skrenuti pogled s rastopljenog make-upa i neposlušne kose, zbog čega ga mnogi smatraju idealnim odgovorom za navedene beauty probleme.

Ako ste u potrazi za dobrim oblikom slamnatog šešira i načinom na koji ćete ga nositi, u tome vam može poslužiti primjeri nekih glumica.

Sa slamnatim primjercima šešira Jessice Albe i Jenne Dewan Tatum uglavnom se mogu vidjeti na plaži s dodatkom trendovskog bikinija i ogrtača. Iako je slamnati šešir čest dodatak u kreiranju izdanja za plažu, brojne slavne ljepotice ne odustaju od njega ni u svakodnevnim ljetnim kombinacijama.

Slamnate šešire u obliku fedore obožavaju uklopiti na kratke ljetne haljine ili traper šorc u kombinaciji s lepršavim bluzama kao što je nedavno pokazala utjecajna modna blogerica Chiara Ferragni.

Ciao Capri ?? #TheBlondeSaladGoesToCapri

Fotografiju objavljuje Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Ako još niste nabavili primjerak slamnatog šešira, ljeto još dovoljno dugo traje da poput svjetskih zvijezda zablistate.