NIJE JE ZADIVIO

Kime se Tom Cruise htio oženiti prije Katie Holmes?

03.07.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Da se glumica Sofia Vergara nije užasno bojala scijentologije, prije sedam je godina upravo ona mogla postati supruga Toma Cruisa. Tada ju je, naime, obasipao cvijećem, čokoladama, porukama

Tom Cruise htio je, prije nego što je prohodao i oženio se s Katie Holmes od koje se upravo razvodi, jednu drugu glumicu za životnu partnericu – Sofiju Vergaru. Tvrdi to Andrew Morton, autor knjige Tom Cruise: Autorizirana biografija, a prenosi Celebuzz.

Kolumbijsku glumicu Tom je prvi put upoznao u veljači 2005. u Los Angelesu, na partiju uoči Oscara, na koji su je pozvali njegovi prijatelji scijentolozi Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith. Ona se odazvala, a Tom joj je već sutradan poslao cvijeće, čokoladu, poruku…

Upoznala je, navodno, i njegovu djecu iz braka s Nicole Kidman, a to je, tvrdi izvor, bila audicija hoće li ili neće proći kao Tomova nova žena.

'Da je bila zainteresirana, Sofia bi danas bila Tomova supruga, on se doista namjeravao njome oženiti. No, ona se bojala scijentologije te je govorila da bi je Bog kaznio i da bi gorjela u paklu da im se priključi. Imala je priliku otići u Hollywood i Tomu, no ta je ideja nije ponijela', piše Celabuzz.