OBLINE U PRVOM PLANU

Kim u oskudnom badiću na noćnom kupanju

17.08.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian za vrijeme svog godišnjeg odmora ne prestaje golicati maštu mnogih obožavatelja oskudnim i vrlo seksi fotografijama, a ovoga puta je pokazala kako to izgleda kada ide na noćno kupanje

Reality zvijezda Kim Kardashian je sve obožavatelje na Twitteru još jednom obradovala svojim seksi fotografijama na plaži. Čini se da su ovoga ljeta plaža i oskudni badići jednostavno neiscrpna inspiracija za Kim.

Nakon što je svima pokazala kako joj stoji oskudni bikini inspiriran Havajima, Kim je odjenula još jedan iz svoje kolekcije te se zavodljivo smjestila u pijesak u plićaku.

Ležeći tako na pijesku, pozirala je u crnom bikiniju čiji je gornji dio ukrašenim štrasom, a gaćice imaju samo nekoliko ukrasnih koluta na bedrima. Badić ima i dozu egzotike zbog dužeg gornjeg dijela koji klizi poput prekrivača te je učvršćen mašnicom ispod grudi.

Na fotografijama je Kim u punom sjaju otkrila obline koje su je i proslavile, a u prvom planu našla se guza te bujni dekolte. Ispod fotografija samo je kratko napisala: 'Night swim' (noćno kupanje) te 'Night shoot' (noćno snimanje).