OPET UTEGNUTA

Kim se opet razmahala oblinama

28.03.2013 u 10:26

Bionic
Reading

Lijepoj Kim Kardashian sve više smetaju komentari na račun težine, točnije kritike da obline pokušava sakriti

‘Ne sramim se svoga tijela’, rekla je Kim i još jednom ponosno u uskoj sivoj haljini prošetala svoje obline.

I na svome blogu lijepa reality zvijezda napisala je kako ne pokušava sakriti svoje tijelo koje se mijenja. U posljednja dva dana pokazala se u dva izazovna uska stylinga i time zatvorila, bar nakratko, dežurnim kritičarima usta. Naime, na izlasku iz Trumpovog hotela u Sohou u New Yorku očarala je u svojoj uskoj sivoj haljinici, sa seksi zatvaračem na leđima, koja otkriva baš svaku oblinu. Haljina je na dekolteu i rukavima ukrašena velikim upečatljivim kamenčićima.
Izgled je 32-godišnja Kim upotpunila s srebrenim štiklama i savršenim makeupom.


Nedavno je Kim otvoreno priznala da se u trudnoći udebljala devet kilograma istaknuvši kako se nema namjeru skrivati iza široke odjeća.

Za savjete o trudnoći pita svoju sestru Kourtney koja već ima trogodišnjeg Masona i devetomjesečnu Penelope i ne zabrinjava se čak i ako do kraja trudnoće dobije još toliko kilograma.
'Mislim da je baš slatko što mi se vidi trbuščić. To je baš seksi. I muškarcima je uzbudljivo vidjeti kako se mijenjamo. Kanye to obožava i pomaže mi da se osjećam seksipilno', rekla je ponosno Kim.
Isto tako negirala je da nosi crno kako bi sakrila figuru.

'Uvijek sam voljela nositi crno. Jednostavno je i šik. Ali volim i bijelo i druge boje. Moda je zabavna i volim eksperimentirati čak i u trudnoći', priznaje Kim, dodajući kako se zdravo hrani i kako zasada nema potrebu za brzom hranom.