ZNA ZNANJE

Kim Kardashian zarađuje više od Angeline Jolie

18.02.2011 u 10:35

Bionic
Reading

Kim Kardashian i njezina obitelj prošle su godine zaradili vrtoglavih 65 milijuna dolara. Poznata starleta time je zaradila više i od holivudskih faca Angeline Jolie, Sandre Bullock i Toma Cruisea

Kako donosi The Hollywood Reporter, obitelj Kardashian tu enormnu svotu novca zaradila je uglavnom preko raznih reality

šouova poput onoga 'Keeping Up With the Kardashians' te raznih marketinških ugovora.

Na čelu brojne obitelji Kardashian nalazi se njihova majka Kris Jenner koja tvrdi da bi htjela imati još djece te tako proširiti svoje carstvo i zarađivati još više. 'Moj san je da vidim snimanje 26 sezone reality šoua 'Keeping Up With the Kardashians'', izjavila je Kris Jenner majka šestero djece.

Svi članovi obitelji rade i svoj rad i pojavljivanje u javnosti skupo naplaćuju, a najviše kotira famozni trio Kim, Khloe i Kourtney.

Kris Jenner, Kourtney, Kim i Khloe Kardashian

Tako slavna starleta Kim Kardashian, koja na popularnom Twiiteru ima čak 6.000 obožavatelja, za obično pojavljivanje na nekom događaju naplaćuje visokih 250.000 dolara, dok njezine sestre Khloe i Kourtney svoju prisutnost naplaćuju po nižoj cijeni od 25.000 dolara, a ni pojavljivanje njihova očuha Bruce Jennera u javnosti nije besplatno, već košta 'samo' 10.000 dolara.

Međutim, koliko god enormne količine novca zarađivali, njihov uspjeh je vrlo nestabilan te ga može poljuljati bilo kakav nezgodan događaj poput onoga iz 2007. godine kada je u javnost procurila Kimina snimka seksa s bivšim dečkom, reperom Rayem J-em. Kris Jenner prisjeća se nemilog događaja i kaže da je pomislila da je bila uvjerena da će im posao nastradati te je za The Hollywood Reporter izjavila: 'Ja sam ta koja rješava probleme i, kao Kimina majka i menadžerica, imam zadatak rješavati probleme, bez obzira na to o čemu se radi', te tvrdi da snimku nikada nije pogledala.

Iako se Kris bojala za obiteljski posao nakon što je snimka seksa procurila u javnost, posao je doslovce procvao. Tako je snimljena već peta sezona reality šoua 'Keeping Up With the Kardashians' koji u prosjeku broji 3,5 milijuna gledatelja. Nakon toga, 2008. godine Kourtney i njezina sestra Khloe pokrenule su vlastiti reality šou pod nazivom 'Kourtney & Khloe Take Miami', a nedugo nakon toga pojavio se i treći reality obitelji Kardashian naziva 'Kourtney & Kim Take New York'.

Kako tvrdi The Hollywood Reporter, majka Kris Jenner upravlja obiteljskim poslom te kao menadžerica ima pravo na 10 posto zarade od svakoga člana obitelji. Osim reality šouovima, obitelj zarađuje i ustupanjem korištenja njihovog imena na raznim proizvodima, poput tampona, cipela, tableta za mršavljenje, tenisica, pa čak i toaletnog papira.