MOĆNA ANNA JE MRZI

Kim Kardashian zabranjen dolazak na Met Gala

09.05.2012 u 09:50

Bionic
Reading

Slavna urednica američkog Voguea navodno prezire lik i djelo junakinje realityja pa je zabranila njezin dolazak na glamurozni događaj koji organizira. Da stvar po Kim bude još neugodnija, njezin novi dečko Kanye West pojavio se na prestižnom događaju

Ona ne bi propustila ni jednu dobru priliku da pokaže fantastičnu haljinu na svojim raskošnim oblinama, ali obožavatelji Kim Kardashian vjerojatno su ostali iznenađeni kad su otkrili da njihova ljubimica nije pozvana na Met Gala, jedan od prestižnih događaja u modnom svijetu koji se održao sinoć u New Yorku.

Dok su zvijezde, među kojima su bile Gwyneth Paltrow, Heidi Klum i Emma Stone osvajale pažnju na crvenom tepihu, 31-godišnja starleta tvitala je od kuće i komentirala događaj. 'Tako sam uzbuđena što pratim sve što se događa u modi večeras u New Yorku na Metu', napisala je. Kasnije je čak objavila blog navodeći svoj izbor najbolje odjevenih slavnih osoba protekle noći.

No mediji izvješćuju da je Kim Kardashian bilo zabranjeno doći na Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala, čija je pokroviteljica urednica američkog Voguea Anna Wintour. Očigledno moćna urednica nije obožavateljica njezinog realityja.

'Anna mrzi Kim. Zašto bi je onda pozvala na događaj? Tamo su neke od najvećih svjetskih zvijezda, a Kim toj ligi ne pripada', rekao je izvor za stranicu RadarOnline. Neuspjeh zvijezde da se pojavi na gala događaju još je neočekivaniji, jer je njezin novi dečko Kanye West bio prisutan. Naravno, bio je tu i njegov prijatelj Jay-Z i njegova supruga Beyoncé koja je izmamila uzdahe kad se pojavila u prozirnoj čipkastoj haljini.

'Ulaznica za Met Gala je 25.000 dolara, ali Kim ne može kupiti svoju ulaznicu, jer je Anna Wintour ne želi tamo vidjeti', rekao je netko upućen. 'Kim Kardashian može doći na naslovnicu Voguea samo preko mrtve Anne Wintour i dok je ona na čelu tog magazina, Kim neće biti na njegovim stranicama', prenosi Daily Mail.