MUKE PO KIM

Kim Kardashian vraća se bivšem dečku?

10.11.2011 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon bračnog kraha s Krisom Humphriesom, Kim Kardashian navodno se vraća bivšem dečku Reggieju Bushu koji joj je trenutno rame za plakanje

U intervjuu koji je dao časopisu Life &Style, Krisov otac William osvrnuo se na priče o planu Kim Kardashian da je htjela zaraditi na vjenčanju, a potom se razvesti te na Krisove osjećaje prema njoj.

'On je izuzetno povrijeđen, slomljeno mu je srce, vratio se u svoj rodni grad u Minnesotu i naravno da smo svi uz njega. Toliko je povrijeđen da je odbio čak i razgovarati sa svojom ženom kada je nedavno došla kod nas u Minnesotu', suosjećajno se upleo Krisov otac William.

Izvori tvrde da ga Kim nije posjetila da bi riješili nesuglasice, već da bi ga kontrolirala i spriječila da novinarima daje razne izjave. Ne samo da Kris Humphries odbija potpisati razvod kreiran prema željama njegove supruge, već ne prihvaća ni podjelu vjenčanih darova.

Ok!Magazin piše da je rame za plakanje Kim našla u svom bivšem partneru, nogometašu Reggieju Bushu. 'Čim je objavila da se razvodi, on joj je rekao kako će uvijek biti tu ako će imati potrebu razgovarati o problemima', navodi izvor te dodaje kako njih dvoje imaju veće šanse za novi početak nego Kris i Kim.

Kako Reggie Bush igra nogomet u Miamiju, s Kim se svakodnevno čuje putem Skypea, a kako se osjeća vrlo nesigurno, on je sada jedna od rijetkih osoba koja je može zaštititi i kojoj može vjerovati. Navodno mu je priznala da je jako razočarana u brak s Krisom koji je trajao samo 72 dana. OK!Magazin tvrdi da će Raggie Bush i Kim Kardashian dati još jednu šansu propaloj ljubavi.

U njezinom reality šouu ovaj mjesec gledatelji će moći vidjeti kako se njihov brak raspada i pred TV kamerama.

Kim Kardashian