KRIS ŽELI REĆI ISTINU

Kim Kardashian u strahu od brakorazvodne parnice

07.05.2012 u 09:38

Bionic
Reading

Kris Humphries ne želi nagodbu izvan suda niti želi novac svoje bivše supruge Kim Kardashin s kojom je bio u braku 72 dana. Njegov je motiv da na sudu kaže cijelu istinu. Zvijezdi realityja to, čini se, nije nimalo ugodno

Budući da njezin bivši suprug Kris Humphries želi isključivo brakorazvodnu parnicu na sudu, Kim Kardashian se sve češće druži sa svojim odvjetnicima, prenosi stranica Celebitchy.com.

Tridesetjednogodišnja zvijezda viđena je jučer kako je uoči ročišta

posjetila poznatog holivudskog odvjetnika Laurena Wassera u njegovom domu na Beverly Hillsu. Kim Kardashian se pojavila bez šminke, odjevena kao da ide u teretanu; bijesno je provjeravala svoj telefon i izgledala je prilično potišteno. Kris na sudu navodno o njoj želi reći cijelu istinu.

Odvjetnik Wasser optužio je Humphriesa da pokušava produžiti postupak razvoda kako bi se bitka vodila u javnosti a ne na sudu. No košarkaša to nije zastrašilo, piše Radar Online, jer on ne želi tihu izvansudsku nagodbu nego brakorazvodnu parnicu kako bi se saznala cijela istina o neslavno propalom braku.

'Jedini način da ovaj slučaj ne završi na sudu jest taj da se Kim javno ispriča Krisu i prizna da se za njega udala samo zbog gledanosti svog realityja', otkrio je izvor blizak Humphriesu.

'Kris samo inzistira na tome da se sazna istina i ne želi da se Kim samo tako izvuče, jer hoće da Kim na pitanja o njihovoj vezi odgovora pod zakletvom. Kris je spreman za borbu i kaže da ga neće ušutkati njezin novac te da od nje ne želi ni novčića', rekao je poznanik. Dvadesetsedmogodišnji igrač Brooklyn Netsa želi znati što se dogodilo s njihovim svadbenim poklonima, primjerice Ferrarijem od 325.000 dolara koji je paru poklonio bogati malezijski biznismen.

Ranije prošlog tjedna, Kim je pozdravila izjavu jednog radijskog voditelja koji je izjavio kako je Kris prije nje bio 'nitko'.

'On je bio nepoznati NBA igrač, a sada se o njemu govori, samo zato što je bio s Kim', rekao je voditelj radijske emisije Hot 97. 'Čak je postao bolji igrač nakon što se njome oženio.' Kardashian, koja ima 14 milijuna sljedbenika na Twitteru, reagirala je odmah zahvalom: 'Slušala sam Hot 97 jutros! Hvala. LOL! Volim vas, ekipo.' Taj potez Humphries navodno smatra stvarno niskim, jer on nikada nije koristio istu taktiku.