PROBLEMI S KILOGRAMIMA

Kim Kardashian prestrašila samu sebe u ogledalu

17.10.2012 u 07:52

Bionic
Reading

Kim Kardashian za sve je optužila 'lažljivo ogledalo', ali i sama se morala zgroziti nad time kako izgleda na fotografiji u kričavo žutoj jakni – i priznati kako je to ipak odjeća za vitkije žene

Njezin odjevni stil potonuo je do dna otkako je dopustila svom partneru Kanyeu Westu da donosi odluke o njezinom izgledu. No, dok prije nekoliko dana nije vidjela svoje fotografije u žutoj jakni, nije znala kako zapravo izgleda. I tu je zaključila da definitivno zaslužuje čelno mjesto na listi najlošije odjevenih.

Govorimo, naravno, o sveprisutnoj Kim Kardashian, koja se oglasila na svom blogu postom Modne pogreške (Fashion Faux Pas) i napisala:

'Definitivno bih morala biti viša i vitkija za ovakvu jaknu.'

Tridesetjednogodišnja reality zvjezdica tvrdi da je imala najbolje namjere kada je odabrala drečavu žutu jaknu, kožnu mini suknju i crne dizajnerske cipele na visoku petu. No, na kraju je priznala da joj je tog dana 'ogledalo lagalo'.
'Gdje su bile moje sestre i dečko kada mi je trebalo njihovo mišljenje?' pita se u blogu.

'OK, stavit ću se na popis najlošije odjevenih žena zbog ove kombinacije', kaznila se Kim, a prenosi Daily Mail. 'Samo sam željela na sebi imati otvorenije boje dok sam u Miamiju – namjere su mi bile dobre, ali ovaj kroj jednostavno nije za mene.'

No, najpoznatija sestra Kardashian smatra kako nema razloga za očajavanje jer svakome se dogodi da s vremena na vrijeme odabere krivu odjeću.

'Bit mode i jest u eksperimentu i pokušajima da nađete svoj osobni stil', napisala je u blogu. 'Na tom putu morate proći kroz određeni broj pokušaja i pogrešaka.'

Upućeni novinari tvrde kako se udebljala preko deset kilograma otkako je u vezi s reperom Kanyem Westom.

'I sada sam smršavila tri kilograma i htjela sam obući nešto zabavno i prikladno za Miami, seksi i pripijeno, kako bih mogla izaći s dečkom. Ali nisam htjela uobičajenu malu haljinu.

O moj Bože, jedna od mojih najdražih kombinacija. Imam Lanvinovu suknju, Lanvinom ludi novi remen. I ovaj kul top, ne znam više tko je dizajner, uz srebrne štikle Jimmy Choo', komentira svoj izgled na jednoj drugoj fotografiji.

Dobro je poznato da je Kim dopustila Kanyeu da pročisti njezine ormare i izbaci sve što mu se ne sviđa – bilo je to javno veliko spremanje snimljeno u ljetošnjoj epizodi reality programa Kardashians. Razlog ovoj akciji bila je odluka da se za Kim nabavi nova, drukčija odjeća.
Ovu odluku Kim je objasnila time da ju je Kanye nadahnuo da bude 'malo posebnija'.