NE BIRA SREDSTVA

Kim Kardashian odlazi na vampirski facelifting

06.12.2012 u 09:33

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian odlučna je u namjeri da zadrži mladenački izgled te ne bira sredstva u toj namjeri. Prema pisanju stranih medija, Kimin najnoviji beauty trend je 'vampirski facelifting'

Djevojka repera Kanyea Westa Kim Kardashian doista ne bira sredstva kojima će zadržati mladenački izgled, a ovoga puta podvrgnula se najnovijem beauty trendu koji nosi naziv 'vampirski facelifting', piše Showbizspy.

Taj najnoviji beauty trend je postupak u kojemu se krv iz ruku izvuče u bočice koje se nakon toga stavljaju pod centrifugu kako bi se odvojili trombociti. 'Trombociti su bogati plazmom, pa se tako nakon njihovog odvajanja od ostatka krvi, trombociti utrljaju u Kimino lice. Nakon toga lice se bocka tankom iglom kako bi pločice trombocita ušle unutar kože. To je tako grozno!', navodi In Touch Weekly.

Osim što se svim snagama trudi zadržati mladolik izgled, Kim navodno planira i uskoro ostati trudna te sanja o blizancima. Prema pisanju stranih medija, Kim bi najviše od svega željela dvije djevojčice blizanke kojima bi uredila prostranu dječju sobu na čak 185 četvornih metara.