ŠOGOR SVE POPULARNIJI

Kim Kardashian očajnički želi smršavjeti

18.10.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Zvijezda reality showa Kim Kardashian presretna je što je u proteklih nekoliko dana izgubila oko tri kilograma, ali i svjesna da se mora još itekako potruditi

Naime, starleta je nabacila navodno 13 kilograma i 'porasla' za dva konfekcijska broja otkako je u vezi s reperom Kanyeom Westom.

'Izgubila sam oko tri kilograma pa sam poželjela za večeru sa svojim dečkom odjenuti nešto 'Miami' i zabavno, seksi i usko, ali ne tipičnu kratku, usku haljinicu', napisala je na svom blogu.

U međuvremenu je Kim prestala biti inventar klupske scene Las Vegasa. Navodno su je promotori prekrižili u svojim adresarima i ne žele joj više plaćati za partijanje u njihovim klubovima.

'Dosadna je, puno troši i zahtijeva 'skupo održavanje', što se ne isplati jer samo stoji i nitko više ne mari za nju', izjavio je za Showbizspy.com dobro upućeni izvor.

Zanimljivo, velika potražnja je za Scottom Disickom, dečkom njene sestre Kourtney.

'On je sjajan! Košta znatno manje od Kim, a učinit će lude stvari', objašnajva izvor i dodaje: 'Scott će, naprimjer, bez imalo problema strgnuti djevojci kupaći kostim.'