BIVŠA DJEVOKA KANYEA WESTA:

Kim Kardashian je razaračica veza i brakova!

05.01.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Već se šuškalo o tome kako su reality zvijezda bujnih oblina Kim Kardashian i reper Kayne West više od prijatelja, a usprkos njihovom energičnom negiranju, bivša djevojka Kaynea Westa, model Amber Rose tvrdi kako joj je upravo Kim otela dečka te je naziva razaračicom veza

Reality zvijezda Kim Kardashian uvijek je tvrdila kako se ona i reper Kanye West poznaju već godinama te da su samo jako dobri prijatelji, no prema riječima bivše Kanyeove djevojke, modela Amber Rose, upravo je Kim zaslužna za raspad njihove veze.

Osim toga, prema riječima plavokosog modela, Kim je s Kanyeom bila u isto vrijeme kada i s NFL zvijezdom Reggiejem Bushom. U intervjuu za magazin Star 28-godišnja Amber kaže kako je Kim bila glavni razlog njezina prekida veze s Kayneom. 'Ona je razaračica veza i brakova. I ona i Kayne su bili nevjerni. Dok je Kayne varao mene s njom, Kim je varala Reggieja s njim', rekla je Amber te napomenula kako je Kim Kayneu neprestano slala seksi SMS-poruke i slike te ga neprestano zvala.

No usprkos tomu što joj je, kako tvrdi, razorila vezu, Amber nije ljuta na Kim te joj je čak i zahvalna. 'Želim joj se zahvaliti, jer da nije bilo nje, razaračice veza, nikada ne bih upoznala Wiza i nikada ne bih bila tako sretna', zaključila je Amber koja uživa u vezi sa 24-godišnjim reperom Wizom Khalifom.