PODUZETAN PAR

Kim Kardashian i Kanye West snimaju reality o svojoj vezi

15.05.2012 u 17:14

Bionic
Reading

Kim Kardashian gotovo svaki detalj iz svog privatnog života dijeli s javnosti. Tako je čak svojim obožavateljima i gledateljima dopustila i da zavire u sve detalje njezinog vjenčanja s Krisom Hunpriesom od kojega se trenutno razvodi. Početak nove veze s Kanyeom Westom Kim je očito protumačila kao odličnu priliku za još jedan reality šou

Publici će prikazati kako uspijevaju uskladiti svoj poslovni život s privatnim i kako se njihova veza razvija, a producenti su uvjereni da bi par na tom projektu mogao zaraditi milijune.

Mnogi starleti Kim Kardashian prebacuju da od svakog segmenta svog života želi napraviti šou koji će potom masno naplatiti. Nailazila je tako na negativne komentare kada je dopustila da se njezino vjenčanje s košarkašem Krisom Humphriesom emitira na televiziji, jednako kao što su mnogi govorili i da je od svoje rastave napravila spektakl.

No čini se da to bogatašici ni najmanje ne smeta. Dapače, šuška se da će sa svojim novim dečkom, pjevačem Kanyeom Westom, snimati reality šou čija će tematika biti – njihova veza.

Publici će prikazati kako uspijevaju organizirati svoj poslovni život s privatnim i kako se njihova veza razvija, a producenti su uvjereni da bi par na tom projektu mogao zaraditi milijune.

'Kim je predložila da naprave reality o njihovoj romansi. Dobije iskre u očima samo kada pomisli kako bi mogao porasti broj njezinih obožavatelja', otkrio je izvor.