UZVIŠENE AMBICIJE

Kim Kardashian i Kanye West otvorili vrata svog minimalistički uređenog doma

04.02.2020 u 10:44

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kanye West glavne su zvijezde novog izdanja uglednog magazina Architectural Digest u kojem su javnosti otkrili kako izgleda njihov minimalistički uređen dom – oazu čistoće i svjetlosti smještenu u zatvorenom naselju Hidden Hills u Los Angelesu

Reality zvijezda, beauty mogulica i buduća odvjetnica Kim Kardashian sa suprugom, glazbenikom i dizajnerom Kanye Westom na društvenim mrežama podijelila je fotografije svog ljubavnog gnijezda u Los Angelesu nastalih u sklopu novog izdanja magazina Architectural Digest.

Kada su se u ljeto 2013. godine prvi put susreli s nekretninom u predgrađu Los Angelesa, Kim i Kanye imali su sasvim različite reakcije na istu. I dok je Kim spomenutu nekretninu u naselju Hidden Hills vidjela kao dom iz snova, Kanye nije dijelio isto oduševljenje.

Sedam godina i troje djece kasnije, Westovi su nekretninu pretvorili u jednu od najzanimljivijih arhitektonskih djela u svijetu. Na putu transformiranja raskošne vile u predgrađu u dom nalik futurističkom belgijskom samostanu, Westovi su utrošili godine i milijune dolara, a sve pod budnim okom cijenjenog dizajnera interijera Axela Vervoordta i drugih međunarodno priznatih imena u svijetu interijera.

'Kanye i Kim željeli su nešto potpuno novo. Nismo razgovarali o dekoriranju već o filozofiji življenja i kako planiramo živjeti u budućnosti. Kuću smo promijenili na način da smo ju pročistili i na toj smo ideji radili do kraja', objašnjava Vervoordt u razgovoru za Architectural Digest.

U praktičnom smislu, te uzvišene ambicije pretvorile su se u veliku transformaciju proporcija kuće i njezinih mnogobrojnih prostorija koje su sve obložene svjetlucavom, bijelo-žutom žbukom i naglašene blijedim, prirodnim elementima.

'Proporcije su dekoracija', izjavio je Kanye West referirajući se na pročišćenu arhitekturu doma.

Namještaj, koji je sveden na minimum, uglavnom se sastoji od Vervoordtova karakteristično suptilnog dizajna popraćenog simpatičnim kreacijama s potpisom francuskog dizajnera Jean Royèrea i Švicarca Pierrea Jeannereta.

'Jedino što smo Kanye i ja imali zajedničko prije renoviranja doma je sklonost neutralnoj paleti boja. Volim jednostavnost dizajna. Vanjski svijet je toliko kaotičan, a u svom domu osjećam se smirenom', izjavljuje Kim.

Kim and Kanye Quiz Each Other On Home Design, Family, and Life | Architectural Digest Izvor: Društvene mreže / Autor: AD magazine

Na pitanje koliki je izazov odgajanja četvero male djece u tako netaknutom i svijetlom okruženju, Kim i Kanye odgovaraju kako je njihov dom izrazito prilagođen djeci - i to ne samo u vidu tradicionalno zatrpanih prostora za igru i dječjih spavaćih soba skrivenih izvan osnovnih društvenih zona.

'Djeca voze skutere niz hodnike i skakuću po vrhovima niskih stolova Axela koje koriste kao svojevrsnu pozornicu. Ova je kuća možda studija slučaja, ali naša vizija za nju izgrađena je oko naše obitelji', napominje Kanye.

Božićne dekoracije u domu Kim Kardashian i Kanyea Westa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram