ISKRENO PRIZNANJE

Keira Knightley: Toliko sam uništila kosu da nosim perike

19.08.2016 u 10:59

  • +5

Keira Knightley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ako ste se posljednjih nekoliko godina divili kosi glumice Keire Knightley, iznenadit će vas njezino najnovije priznaje. Naime, glumica je iskreno priznala da posljednjih pet godina često nosi perike

Holivudska zvijezda Keira Knightley u razgovoru za magazin InStyle pričala je o svojim beauty navikama i, između ostalog, priznala da posljednjih pet godina često nosi perike, a razlog je uništena kosa.

Često mijenjanje boje kose zbog različitih uloga uzelo je danak, kosa joj je počela ispadati pa je glumica bila prisiljena spas potražiti u perikama.

'Kosu sam do sada obojila u doslovno svaku boju koju možete zamisliti, a sve zbog brojnih uloga. Bilo je tako gadno da mi je kosa doslovno počela otpadati. Zato posljednjih pet godina koristim perike i to je najbolja moguća stvar koja se dogodila mojoj kosi', otkrila je glumica.

No, dodaje da je primijetila kako joj je kosa puno zdravija otkako je postala mama.

'Imam prirodno ludu, kovrčavu kosu, a otkako sam rodila postala je deset puta gušća pa sad pronalazim i sitne zapetljane dreadlocke', kaže glumica koja se definitivno ne uklapa u holivudske stereotipe.

'Mislim da smo mi Britanci manje zahtjevni što se tiče izgleda. Kad hodaš Los Angelesom ili New Yorkom, rijetko možeš vidjeti da žene furaju grunge look kao što to čine Londončanke. Amerikankama su kosa i nokti uvijek savršeno dotjerani što nije slučaj sa ženama u Engleskoj. Nisam osoba koja se dotjeruje, a kad se moram srediti uvijek imam osjećaj da izgledam kao da glumim nešto što nisam. Kad ne snimam filmove, privatno kad se dotjerujem za neki izlazak, volim nalakirati nokte Chanelovim lakom u boji Mythique, a na usne stavim Chanelov Rouge Coco Stylo u nijansi Roman. Savršene je roza nijanse i ima teksturu ruža, sjajila i balzama u jednom', otkrila je svoje beauty navike lijepa glumica.