RETRO STAJLInG

Kći legendarnog glazbenika izrasla je u pravu ljepoticu

28.07.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Lily Collins, kći proslavljenog britanskog glazbenika Phila Collinsa, uspješno gradi glumačku karijeru u Hollywoodu, a ovih dana promovira novu Amazonovu seriju 'The Last Tycoon', prema knjizi F. Scotta Fitzgeralda 'Posljednji filmski magnat', kako je prevedena kod nas, za koju mnogi predviđaju da će biti veliki hit

Simpatičnu 28-godišnjakinju mogli smo vidjeti u filmu 'To The Bone' što se bavi mračnom temom, anoreksijom, s kojom se i sama borila u mladosti.

Dok je mršavjela za potrebe filma Lily je cijelo vrijeme bila pod nadzorom liječnika i nutricionista, ali i majke i producenta. 'Nekada davno mislila sam kako je savršenstvo u onome kako izgledam, no sada vidim da je stvar u tome kako se osjećam. Kada si sretan, kada se smiješ i pozitivan si, tada zračiš nevjerojatnom energijom i ljepotom. A sve to dolazi iznutra', izjavila je Lily.

  • +13
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je zbog uloge morala smršavjeti, glumica se polako vraća u normalu te izgleda sve bolje, što je pokazala i na crvenom tepihu na premijeri svoje nove serije.

Mlada brineta, koju mnogi često proglašavaju it djevojkom s modom u malom prstu, zadivila je u prelijepoj crveno-bijeloj kreaciji (Reem Acra) i cipelama Jimmyja Chooa, zaokruživši stajling cool naušnicama s potpisom renomiranog francuskog brenda Djula.

Savršena frizura i zanimljiv make up naglasili su profinjenu ljepotu ove mlade dame.

Inače, u ovoj novoj seriji, osim Lilly, vidjet ćemo Kelseyja Grammera ('Frazer') i Matta Bomera, koji glumi glavni lik Monroea Stahra, temeljenog na Irvingu Tahlbergu, zvanom 'čudo od djeteta' jer je vrlo mlad u 1930-ima dospio na vrh Hollywooda.