GABRIELLA CILMI

'Katy Perry nije zaslužila nagradu Brit'

23.02.2009 u 07:18

Bionic
Reading

Gabriella Cilmi, sedamnaestogodišnja australska pjevačka zvijezda, izjavila je da, po njezinom mišljenju, Katy Perry nije zaslužila Brit Award u kategoriji najbolje internacionalne pjevačice

Amerikanka Katy Perry, ponosna vlasnica velikih hitova poput I Kissed a Girl i Hot'n'Cold, kao što je poznato, odnijela je nagradu u kategoriji najbolje internacionalne pjevačice u kojoj je bila nominirana i australska tinejdžerica čije fascinantne glasovne sposobnosti mnogi uspoređuju s onim slavne Amy Winehouse.

No, na kraju je na dodjeli Brit Awardsa, nagrada britanske glazbene industrije, slavila Perry. U istoj kategoriji su se, osim otkačene Katy Perry i Gabrielle, natjecale i Beyonce, Pink i Santogold.

Ipak, mlada Gaby nije mogla kriti svoje razočaranje.

'Katy je OK, ali mislim da nije trebala dobiti tu nagradu. U toj kategoriji nagradu je zaslužila samo Beyonce. Ona je fantastična pjevačica', rekla je Gabriella.

Gabriella čiji smo hit Sweet About Me pjevušili mjesecima nedavno se osvrnula i na pjevačicu Lady GaGa za koju je rekla da bi joj 'bilo bolje da se obuče'.