ZBOG MUŠKARCA

Katy Perry i Rihanna više ne razgovaraju

14.02.2013 u 17:00

Bionic
Reading

Da je Katy odlučila ne imati više nikakve veze s Rihannom, jasno je dala do znanja zahtjevom organizatorima dodjele Grammyja, koja se održala u nedjelju u Los Angelesu, da sjedi što dalje od Rihanne i Chrisa

Na lanjskoj dodjeli Grammyja sjedile su jedna do druge i skupa se smijale i zabavljale, a ove godine izbjegavale su se. Rihanna i Katy Perry više nisu najbolje prijateljice, štoviše, više se i ne pozdravljaju, a sve zbog Rihannine veze s Chrisom Brownom koju Katy nikako ne odobrava. Pjevačica smatra da Rihanna radi veliku pogrešku i ne želi biti dio toga.

Da je 28-godišnja Katy odlučila nemati više nikakve veze s četiri godine mlađom Rihannom, jasno je dala do znanja zahtjevom organizatorima dodjele Grammyja, koja se održala u nedjelju u Los Angelesu, da sjedi što dalje od Rihanne i Chrisa.


Rihannin prijatelj pak kaže da pjevačica nema nikakvih problema s Katy, ali nije je briga što bilo tko misli o njenom pomirenju s Chrisom jer je sretna.

Drugi pak izvor tvrdi da su prijateljice prestale razgovarati još u studenom i da su u vrlo napetom i neraščišćenom odnosu. U međuvremenu, Perry je našla nove prijatelje – Roberta Pattinsona i Kristen Stewart, s kojima se često druži.