OČITI ZNAKOVI

Katie je još prije dva mjeseca u medijima najavila razvod

05.07.2012 u 11:10

Bionic
Reading

U intervjuima koje je davala nekoliko tjedana prije nego što je otišla od Toma Cruisea, Katie Holmes dala je naslutiti da se nešto loše događa između njih

Svijet je ostao zapanjen kada je Katie Holmes objavila da odlazi od Toma Cruisea. Sada se čini kako su znakovi za njezin odlazak bili očiti još šest tjedana prije nego što je podnijela zahtjev za razvod. Oni se mogu iščitati iz njezinih izjava.

Između ostalog, izjavljivala je kako ulazi u novu fazu svog života. Osvrnula se i na tridesete godine života. 'Definitivno se osjećam puno ugodnije u 30-ima nego u 20-ima. Osjećam se seksipilnije i zrelije', rekla je Katie.

Negativno je govorila i o tome da postane gospođa Cruise. 'On je Tom Cruise već 30 godina. Ja znam tko sam, gdje sam i gdje želim ići pa se na to želim i usredotočiti', objasnila je.

O Tomu uopće nije govorila u ljupkom tonu i pokušala je zaobići direktne odgovore na ta pitanja.

Iako se sada sprema na veliku bitku oko razvoda i skrbništvo oko šestogodišnje Suri, Katie uvjerava kako se dobro snalazi s raskidom braka. U međuvremenu, 50. rođendan Tom je proslavio sa svoje dvoje posvojene djece, Connorom i Isabellom.