SLOBODNA I SRETNA

Katie Holmes se preporodila bez Toma

20.07.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Iako je od razvoda prošlo vrlo malo, izgleda kao da je Katie Holmes pao kamen sa srca. Slobodno i sretno uživa u svakom danu, a dodatnu sreću upotpunilo je i puno skrbništvo nad kćerkom Suri

Nakon što je Katie Holmes donijela vjerojatno najtežu odluku u svom životu, a to je da napusti supruga i oca svog djeteta, Toma Cruisea, sa kćeri Suri krenula je u nekom drugom smjeru.

Iako se dugo trudila sačuvati brak, prvenstveno zbog šestogodišnje djevojčice, stvari su krenule po zlu i Katie je shvatila da dalje više tako ne može.

Sada, iako je prošlo malo vremena od razvoda, sve sjeda na svoje mjesto. Katie se u potpunosti posvetila Suri od koje se ne odvaja, a na njezinom se licu nikad ne bi reklo kako prolazi kroz teško životno razdoblje. Naprotiv, Katie ostavlja dojam kao da se preporodila.

Mrski fotografi neprestano je salijeću, no ona uživa u normalnom životu. Bilo da sa Suri odlazi u šetnje, muzej, zoološki vrt, Katie naprosto ne skida osmijeh s lica. Jedan od razloga je taj što je uspjela dobiti puno skrbništvo nad Suri te se ponovno osjeća slobodno i sretno.