NE NOSI GAĆICE

Kathy Griffin u šouu D. Lettermana skinula haljinu

21.01.2012 u 16:02

Bionic
Reading

Glumica i komičarka Kathy Griffin za vrijeme gostovanja u talk šouu Davida Lettermana mnoge je iznenadila kada je usred emisije odlučila skinuti haljinu, pokazati grudnjak, ali i to da ne nosi gaćice

Ovoga tjedna u talk šouu Davida Lettermana gostovala je 51-godišnja glumica i komičarka Kathy Griffin, a na Lettermanovo pitanje o njezinom striptizu tijekom novogodišnjeg programa u emisiji Andersona Coopera, Kathy je napravila nešto sasvim neočekivano.

'Nije mi problem skinuti se, učinit ću sad to u studiju ako želiš', rekla je Kathy Lettermanu te ustala i otkopčala haljinu do bokova, a kada je patent zapeo, čak je i Lettermana zamolila za pomoć, te je tako u studiju ostala sjediti u grudnjaku. No, tijekom skidanja haljine Kathy je pokazala još nešto vrlo zanimljivo – da ne nosi gaćice.

Kathy uskoro pokreće svoj celebrity šou u kojem će joj gostovati poznate osobe, stand-up komičari, a pozabavit će se i vijestima koje izlaze u tabloidima, pa je ovim aktom možda željela privući više pažnje i potaknuti znatiželju.