SVE GLASNIJI TRAČEVI

Kate Moss je trudna tri mjeseca?

17.02.2009 u 10:12

Bionic
Reading

Već neko vrijeme se u medijima raspravlja je li Kate Moss, jedna od najbolje plaćenih britanskih manekenki, trudna, a sudeći prema najnovijim, navodno potvrđenim informacijama, modna ikona zbilja čeka svoje drugo dijete

Moss, ili kako joj tamošnji mediji tepaju, La Moss, prema tim najnovijim informacijama, trudna je tri mjeseca, a tek je ovog vikenda svojim prijateljima rekla sretnu vijest. Otac djeteta je njezin dečko Jamie Hince, član benda The Kills.

'Prošla su kritična tri mjeseca pa se Kate više ne boji govoriti ljudima o tome', kazao je dobro upućeni prijatelj slavnog para za The News of the World, a sličnu je informaciju objavio i Marie Claire.

Čini se da će Kateina šestogodišnja kći Lila Grace, rođena u vezi s novinskim urednikom Jeffersonom Hackomjoš ovog ljetadobiti brata ili sestru.

Kate je navodno čak i dadilji povisila plaću za 2.000 funti jer je u ovoj godini čeka više posla, a na nekim fotografijama se ispod odjeće jasno ocrtavao trbuščić na njenom mršavom tijelu. Manekenka se još uvijek nije službeno oglasila o prinovi u obitelji.