U 2015.

Kate Middleton proglašena najbolje odjevenom

23.12.2015 u 13:08

  • +14

Najbolje odjevena žena 2015. godine

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon opsežno provedene ankete portala Alicia Kay Style, britanska miljenica Kate Middleton proglašena je najbolje odjevenom ženom u 2015.

U prosjeku jedna od tri ispitanice u anketi portala Alicia Kay Style navela je vojvotkinju od Cambridgea kao najbolje odjevenu ženu u 2015.

'Kate je postala ikona stila zahvaljujući inzistiranju na klasičnom izgledu. S vremenom je naučila izvući maksimum iz svake odjevne kombinacije koju odabere, pritom posebno pazeći o kakvoj je prigodi riječ', stoji u obrazloženju rezultata provedene ankete.

Inače, vojvotkinja od Cambridgea godinama ne silazi s visokih pozicija na listama najbolje obučenih žena, a otkad je britanska kraljevska obitelj bogatija za novog člana, njezin utjecaj na stil brojnih žena samo raste.

Dijelom britanske kraljevske obitelji Kate je postala 2011. udajom za princa Williama i od tada je u neprestanom fokusu medija i javnosti, a njezin stil odijevanja pažljivo se prati i ocjenjuje.

Brojni modni stručnjaci stil britanske princeze opisuju bezvremenskim, a za Kate nije neobično ni to da osim kreacija najprestižnijih dizajnera odjene i puno jeftinije krpice.