VELIKA RAZLIKA

Kate Middleton odabrala hit haljinu i - pogriješila

04.11.2016 u 15:23

  • +12

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vojvotkinja Kate Middleton nije propustila londonsku premijeru filma 'A Street Cat Named Bob', a kao i svaki put, njezin je dolazak izazvao veliku pozornost. Za premijeru filma i šetnju crvenim tepihom najčešće klasično odjevena Kate Middleton napravila je mali modni zaokret pa odabrala haljinu londonskog brenda Self Portrait, kakvu je nedavno nosila slavna američka bogatašica Paris Hilton

Self Portrait proslavio se dizajnom haljina od laserski rezane čipke. Njihove su kreacije istodobno izazovne i romantične, ali bez ikakvog prizvuka vulgarnosti pa su u kratkom roku s lakoćom osvojile gotovo cijeli svijet.

Te su haljine nosile gotovo sve slavne ljepotice, poznate Hrvatice, ali i dame s visokim titulama poput jordanske kraljice Ranije ili još uvijek prve dame Amerike Michelle Obame

Ipak, Kate je možda olako odabrala haljinu slavnog brenda misleći da ne može pogriješiti. Uz romantični gornji dio od čipke, suknja je krojena s velikim izrezom i plisiranom tkaninom, ali djeluje starinski, unatoč Kateinoj hrabrosti jer je znala da će se rastvoriti i otkriti joj duge noge.

Dodamo li haljini već nekoliko puta viđene crvene štikle Gianvita Rossija i Mulberryjevu večernju torbicu, a bez upečatljivog nakita koji će podignuti bijelu kreaciju, jasno je da Kate može puno bolje.

Istu je haljinu nekoliko dana prije nosila poznata bogatašica i partijanerica Paris Hilton, a odabrala ju je za događanje amfAR Inspiration Gala u Los Angelesu i čini da taj kroj bolje pristaje Paris nego vojvotkinji od Cambridgea.

Također, Paris je mudro odabrala nakit za kosu i pripadajuće viseće naušnice pa je i time obogatila outfit. Mora se priznati da ovu haljinu i cjelokupan stajling Paris jednostavno nosi bolje od Kate Middleton.