OLIČENJE ELEGANCIJE

Kate Middleton bez puno truda zasjenila i Beyonce

09.12.2014 u 10:35

  • +6

Beyonce i Kate

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Britanski kraljevski par na turneji po SAD-u susreo se s najpoznatijim i najbogatijim estradnim parom Beyonce i Jay-Z-em, i to na košarkaškoj utakmici između Brooklyn Netsa i Cleveland Cavaliersa

Princ William i Kate uživali su u košarkaškoj utakmici u Brooklynu, a ovom su prigodom upoznali i najveću zvijezdu NBA lige LeBrona Jamesa. No taj je susret pao u drugi plan jer su ga zasjenili Beyonce i Jay-Z, koji je jedan od manjinskih vlasnika Brooklyn Netsa, kluba u kojem igra i naš Bojan Bogdanović.

Za ovu prigodu Kate Middleton ostala je vjerna svom prepoznatljivom klasičnom stilu koji je malo prilagodila prigodi pa je na crne uske traperice obula crne jednostavne cipele na petu, a cijelo vrijeme utakmice nije skidala ni strukirani sivi kaputić od buklea s potpisom američke dizajnerice Tory Burch, čije kreacije često nosi glumica Reese Witherspoon i Kateina sestra Pippa Middleton. Haljinu dizajnerice Tory Burch Kate je nosila i tijekom službenog posjeta Novom Zelandu, a nakon što se pojavila u njoj, rasprodana je isti dan.

Jednostavno i nepretenciozno izdanje buduće mame zasjenio je i elegantno izdanje Beyonce, koja je za ovu prigodu odabrala sofisticiraniji i decentniji look od onog kakav inače nosi. Popularna pjevačica usku crnu olovka-suknju s potpisom Herve Leger kombinirala je s bijelom košuljom s crnim printom i elegantni crnim štiklama, a sve zaokružila svijetloplavom torbom Louis Vuitton.

Kraljevski par u dvoranu je ušao sredinom treće četvrtine, a u pauzi između treće i četvrte četvrtine Jay-Z i Beyoncé došli su do njih i upoznali se.