KARL LAGERFELD:

'Kate ima dražesnu stražnjicu poput Pippine'

04.06.2012 u 10:40

Bionic
Reading

Slavni kreator Karl Lagerfeld komentirao je TV prijenos kraljičinog jubileja u studiju France 2 te pohvalio stražnjicu buduće kraljice, ali i otmjeni i misteriozni stil kraljice Elizabete II.

Kate Middleton

Dosad nije bilo poznato da je Karl Lagerfeld tako entuzijastični poklonik britanske kraljevske obitelji, ali je pristao komentirati televizijski prijenos kraljičinog dijamantnog jubileja na francuskoj TV stanici France 2. U društvu novinarki MarieDrucker i Stéphane Bern, slavni je kreator oduševljavao publiku svojim komentarima.

'Elle nous montre qu'elle a une chute de reins aussi charmante que celle de sa soeur', komentirao je stražnjicu buduće kraljice što bi u prijevodu značilo da Kate Middleton ima lijepu stražnjicu poput sestrine.

Kaiser je također pohvalio stil kraljice Elizabete II. riječima: 'La Reine est humaine mystérieuse mais. Sans mystère, ca ne marcherait pas' ili 'Kraljica je tajanstvena, ali istodobno ljudsko biće, no bez tajanstvenosti ne bi funkcioniralo.' Istaknuo je i da je sivo, kišno vrijeme dodalo pjesničku kvalitetu cijeloj svečanosti, prenosi Huffington Post