BOGDANOVIĆ U AKCIJI

Kate i William uživali u igri našeg košarkaša

09.12.2014 u 15:32

  • +4

Kraljevski par na NBA utakmici

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Bionic
Reading

Kraljevski par Kate Middleton i princ William trenutačno su u New Yorku, a mediji ih prate u stopu. U društvu slavnog glazbenog para Jay-Z i Beyonce uživali su na NBA utakmici i igri hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića

Kate Middleton i princ William bili su bez sumnje najzapaženiji par na NBA utakmici između Cavaliersa Netsa. Priliku upoznati omiljene članove kraljevske obitelji nisu propustili ni 'kraljevski' glazbeni par: Jay-Z i njegova supruga Beyonce.

Nakon što su kratko razgovarali svaki je par otišao na svoju stranu terena, a Kate i William sjedili su pokraj košarkaške legende Dikembe Mutomboa, s kojim su čak podijelili vrećicu kokica.

Zanimljivo je da upravo u Brookyln Netsima igra Bojan Bogdanović, hrvatski košarkaški reprezentativac koji je ljetos potpisao trogodišnji ugovor s ovom NBA momčadi.


Bojan Bogdanović

Srca ovog slavnog košarkaša je slobodno. Ljetos je bio u romansi s atraktivnom brinetom iz New Yorka. Nakon što su prekinuli na svom profilu na Instagramu napisao je: 'Single again. Sam kao list na vjetru', čime je zaintrigirao svoje fanove. 

Iako iza sebe ima ozbiljnu vezu iz zagrebačkih dana, kada je bio član Cibone, o svojoj djevojci s kojom se ljetos fotografirao na jahti negdje na Jadranu nije se previše toga znalo. Fotografirao se s atraktivnom brinetom i u New Yorku, u kojem je kao jedan od najboljih košarkaša Europe dobio priliku već u prvoj NBA sezoni, ali veza je ipak pukla.

Inače, ovaj 25-godišnjak bio je prema pisanju medija u kratkoj i tajnoj romansi s lijepom glumicom Ornelom Višticom