Elegancija u bijelom

Kate Hudson nosi bijelo čak i po zimi: Kako ovu ljetnu boju uklopiti u zimsku garderobu?

11.12.2022 u 08:23

Bionic
Reading

Iako mnogi misle da je bijela boja rezervirana samo za ljeto i ljetne vrućine, bijela boja u zimskim mjesecima imat će poseban efekt. Ukoliko je nosimo s pravim detaljima, izgledat će sjajno

Bijela boja možda nije klasičan odabir za svečane prigode u zimskim mjesecima, ali tijekom ljeta nema tko ne posegne za wow bijelim haljinama. Naglašavaju preplanulu put i otkrivaju svijetu da smo provele neko vrijeme uživajući na plaži. Ipak, bijele haljine jednako dobro izgledat će i u zimskim mjesecima, posebice u posebnim prilikama.

Ukoliko niste sigurni kako kombinirati bijelu boju tijekom zimskih mjeseci pokušajte ju nositi uz neutralne bež tonove. Pokušajte s kremasto bijelim komadima te svijetlim neutralnim bež nijansama koje izgledaju toplije, a slojevito kombiniranje više komada sličnih tonova pun je pogodak za vaše 'bijele' zimske outfite.

Za posebno hladne dane dobar su izbor pleteni koordinirani kompleti u svijetlim nijansama prljavo bijele. Savršeno će izgledati pleteni ili komadi od kašmira koje ćete kombinirati uz zlatni nakit koji će jednostavnom kompletu dati malo sjaja. Ipak, ukoliko takvi setovi nisu 'vaša šalica čaja', sjajno će izgledati i midi haljine od pletiva koje možete kombinirati uz remen kako biste naglasili struk i uz vaše omiljene čizme.

  • +5
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Simpatična glumica Kate Hudson za gala večer u New Yorku odabrala je dugačku bijelu haljinu koju su krasili popularni prorezi i upečatljive zlatne kopče koje su od jednostavne haljine dugih rukava napravile izdanje o kojem se priča. Ova pomalo retro, a opet tako moderna haljina manjim izrezom u obliku romba otkriva dio trbuha, a izrez uokviruju dvije zlatne kopče koje je glumica uparila sa zlatnim Jimmy Choo sandalama s popularnim platformama i zlatnom torbicom koju je nosila u ruci.

  • +5
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia