UDOBAN ODABIR

Kao stvorena za ljeto: Jennifer Lopez efektnu haljinu spojila s najpoželjnijim cipelama sezone

25.04.2022 u 12:15

Bionic
Reading

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o njihovim, zarukama, latino diva Jennifer Lopez I holivudska zvijezda Ben Affleck posljednjih dana nalaze se u intenzivnoj potrazi za svojim ljubavnim gnijezdom u Los Angelesu

Prilikom obilaska luksuznih vila smještenih na Beverly Hillsu, poznati holivudski par ni ovoga puta nije prošao nezapaženo. I dok je Ben razgledavanje nekretnina obavljao u casual izdanju s flanelskom košuljom i majicom s printom, njegova bolja polovica plijenila je pozornost u još jednom efektnom modelu maksi haljine.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon stajlinga u znaku suknji identične dužine, 52- godišnja zvijezda ne prestaje nizati izdanja s lepršavim, širokim i udobnim haljinama u prvom planu. Njezin odabir ovoga puta činio je narančasti model, kao stvoren za ljetne mjesece, s detaljem halter ovratnika.

Dužine do poda, odabrana haljina prilikom kretanja otkrivala je odabir obuće u znaku trendovskih sandala s platforma petom koje također stižu u efektnoj, narančastoj boji.

Kao i nebrojeno puta do sada, ni svoje posljednje izdanje latino diva nije mogla zamisliti bez naušnica ringova koje su postale njezin zaštitni znak.