POGLEDI SE LIJEPE

Kamo god pogledamo, mame nas dugim nogama

02.08.2014 u 08:00

  • +2

Duge noge naših ljepotica

Izvor: tportal.hr / Autor: Facebook/Instagram/Promo

Bionic
Reading

Bez obzira na varljivo vrijeme, neke od najljepših Hrvatica stigle su se razgolititi i pokazati svoje adute

Voditeljica i urednica Studija 4 Tončica Čeljuska napravila je pravu pomutnju gostujući u drugom programu HTV-a, čiji je program u prime timeu spontano obogatila. Crno bijela haljina i priča o životnoj sreći usrećila je mnoge gledatelje kojima je pogled bježao na njene duge noge.
Slika se mnogima usjekla u pamćenje, ali, što je najvažnije, tema je 'Žutog markera' bila relevantna i zanimljiva.

Bingo-djevojka i manekenka Tina Katanić također se može pohvaliti adutom. Da živi negdje u svijetu, svoje noge sigurno bi osigurala nekom lijepom premijom. Nasmiješena Tina mnoge je usrećila izvlačenjem sretnih brojeva, a osim toga već mjesecima se bori za što dulji angažman na HTV-u. Sigurno korača naprijed.

Maja Lena Lopatny već je stasom uljepšala dva domaća spota. Ta studentica novinarstva na lokalnoj televiziji kao od šale radi dvije emisije. Maja je doživjela je transformaciju. Od slatke djevojčice postala je fatalna žena koja zna što hoće.

Titulu jedne od najljepših gospođa na Jadranu zaslužila je Hana Hadžiavdagić Tabaković. Marljiva Hana vježbala je cijele godine, a sada ponosno stavlja fotografije na kojima joj se može zavidjeti.

Tulumareći na moru, najljepše mame Iva Balaban i Severina Vučković oduševile su sve svojim dugim nogama na Instagramu. Vrućim hlačicama ističu ih kad god mogu.

Lana Jurčević u posljednje vrijeme pjeva o tome kako bi se kupala gola, gola. To, naravno, ne misli doslovce, ali mnoge je usrećila time što se počela za scenu oblačiti provokativnije, a kako je sama dodala, time je htjela pokazati da više nema petnaest godina.