PONUDA I CIJENE

Kakve sunčane naočale odabrati za ljeto?

12.04.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Za izgled od milijun dolara ponekad vam, čak i kad obučete nešto jednostavno, trebaju tek dobre sunčane naočale. I to ne one od nekoliko tisuća kuna, već mnogo povoljnije, jer njima pokazujete da imate (ili nemate) stila

Poslužit će vam ujutro da sakrijete podočnjake, u podne da vas štite od sunca, predvečer da zaigrate na kartu tajanstvene zavodnice. Podižu seksipil, a definitivno i samopouzdanje. Začin su svakom outfitu, što znači da govore puno toga o vama i vašem stilu. Jasno vam je: izabrati prave sunčane naočale važan je zadatak koji počinje istraživanjem na internetu i završava pohodom u optike. Počnite s našom fotogalerijom - prikupili smo najnovije modele, s cijenama

Ponajviše su se nametnuli i ove godine poveći modeli, bilo četvrtasti ili oni više retro, blago mačkasti. Stakla su graduirana, drške sa strane vrlo jednostavne, ne predebele i nikako nakićene.

Osim klasičnih crnih, i onih u bež i smeđim nijansama za vintage look, okvire često krasi životinjski uzorak. Najpopularniji je uzorak leoparda, no posebno se ističe motiv kornjačina oklopa. Čak su i avijatorice dobile divlji prizvuk, što je vrlo šarmantno na damama i pomalo smiješno pri samoj pomisli na kakvog zgodnog pilota s divljemačkastom inačicom tih naočala na nosu.

Spomenimo da je narančasta boja atraktivna ne samo za trendi krpice, već i sunčane naočale, poput narančasto-prozirnih u Mangu.

Ako volite šareno i jake boje, za vas su nove ljetne sunčane naočale Sheriff & Cherry. I opet su totalno otkačene, drukčije od svih, a cijena im je vrlo povoljna s obzirom da imaju najvišu UV zaštitu. Kreću se od 350 do 440 kuna, ovisno o modelu.

Hrvatska dizajnerica koja potpisuje sunčane naočale A'Marie stvorila je doista prepoznatljiv potpis koji Hrvatice itekako rado nose. Nova kolekcija sunčanih naočala chic je i trendi, a cijene im se kreću od 800 do 1000 kuna. Vrlo su kvalitetne izrade.

Noviteti iz kuća visoke mode, kao što su Dior, D&G, Chloe, Chanel, Tom Ford i Dsquared2, sada su po punoj cijeni od oko 1500 kuna naviše.

Osim u svakoj većoj optici u gradovima, velik izbor dizajnerskih sunčanih naočala možete pronaći ovdje.

Kupujete li tek trendi primjerke za jednu sezonu, najpovoljnije ćete šopingirati u H&M-u, a zatim u Zari i Mangu