PONUDA I CIJENE

Kakve se tople zimske haljine nose

29.10.2012 u 08:57

Bionic
Reading

Žene točno znaju zašto vole tople vunene haljine, a to nije samo seksipil koji im podare. Te haljine su ugodne, praktične, odijevaju od glave do pete i dobro služe u svakoj prilici. Evo kakve se zimske haljine i po kojoj cijeni mogu iskopati po našim lancima ulične mode

Ako vam se pri pomisli na vunenu haljinu po glavi nekako najčešće motaju one pripijene koje odaju žensku figuru (a niste baš uvijek savršeno spremne pokazivati obline), znajte da ih ove jeseni ne morate izbjegavati. Osim uskih modela su, u skladu s općim trendovima, zaživjeli i neki otkačeni, ležerniji, a opet intrigantni stilovi.

Širina ima svakojakih, od najužih preko onih koje se kroz lukava presavijanja laskavo obavijaju oko svakog tijela do onih najširih koje padaju niz tijelo i izgledaju poput dugih trendi pulovera.

Lanci ulične mode idu čak tako daleko u ponudi da ćete u, primjerice, desetak boja pronaći iste modele u tri različita izreza na dekolteu (najčešće su rolke, V i lađa izrez). Dužine su kakve vam srce poželi, no ipak su najčešće one do iznad koljena koje se lako nose i kao tunike na hlače i kao haljine na guste hulahopke.

Isplivale su i neke nove boje, a osobito su popularne boja senfa, tamnocrvena i tirkizna, uz napomenu da po svim dućanima ima i crnih, bež i sivih.

Najčešće su, ipak, jednobojne, od onih za dan do onih 'damskijih' za posao ili kakvu bolju priliku. Ponekad dolaze i u dvije teksture i daju dojam spojene majice i suknjice, poput plave u Penny Blacku.
U Benetton se i dalje isplati ići po boje, baš kao i u novootvoreni dućan u zagrebačkom Centru Cvjetno, Comma.

Zara, H&M i Mango
dućani su u koje se ide među prvima po trendi haljine u totalno trendi izvedbama i po relativno pristupačnim cijenama.

Sisley također ima posebne modele od vrlo debele vune te djeluju iznimno 'moćno'.

Tražite li otkačenu haljinu za svaki dan, ne smijete zaobići ni Diesel