NAJBOLJE KOMBINACIJE

Kakve cipele nositi uz hit modele traperica?

14.09.2015 u 09:09

Bionic
Reading

Novi jesenski trendovi su tu, a traper, koji ima bezbroj lica, vratio se u novom ruhu. Znate li uz kakvu obuću nositi pojedine hit modele traperica?

Kao što je već dobro poznato fashionisticama, apsolutni hit ove jeseni su traperice prepoznatljivih zvonolikih nogavica, odnosno trapezice koje su bile na vrhuncu popularnosti u sedamdesetima.

Unazad nekoliko sezona počele su se sramežljivo vraćati na modnu scenu, no ove godine su doživjele revival pa ikone stila poput Jessice Albe ili Jennifer Lopez ne izlaze iz seksi trapezica. Kako biste postigli dojam dužih nogu, uvijek birajte one od tamnijeg trapera. Ovakve modele obavezno nosite uz cipele na punu petu ili retro obuću, savjetuje Whowhatwear.com. Pazite i da su nogavice dovoljno duge jer trebaju prekrivati cipele.

Trapezice se vole s retro cipelama  

Premda su modni stručnjaci najavljivali kraj vladavine skinny traperica, omiljene uske hlače, koje je među prvima isfurala neuništiva Kate Moss, još se ne daju. Ukoliko ih se nerado odričete i u ovoj sezoni, nosite ih podvrnutih nogavica i uz stiletto štikle.


Skinny modeli najbolje izgledaju uz stiletto štikle

Ako ste pak raspoloženi za modno eksperimentiranje ove jeseni, zašto ne biste isprobali modele trapezica s kraćim nogavicama? Njih trebate nositi uz gležnjače na petu, savjetuje Whowhatwear.com.


Neobične traperice s kraćim širim nogavicama nosite uz gležnjače na petu

Sviđaju vam se traperice ravnih nogavica, ali niste sigurni kako ih nositi? Nećete pogriješiti ukoliko ih obučete uz ravne cipele poput balerinki, popularnih oksfordica ili, za sunčanih jesenskih dana, uz espadrile.


Hlače ravnih nogavica najbolje izgledaju s ravnim cipelama