MAGIC BABY

Kako urediti dječju sobu?

26.05.2015 u 11:50

  • +13

Magic Baby

Izvor: Promo fotografije / Autor: Magic baby

Bionic
Reading

Kako učiniti djetetov kutak čarobnim i okružiti ga uz svu svoju ljubav, toplinom i mekanom posteljinom, jednostavnim, organiziranim i multifunkcionalnim okruženjem, a istovremeno zadovoljiti prostor u kojem boravi svim potrebnim do školskih dana

Svaka mama želi jedinstveni dizajn na praktičan i moderan način sa dječjom sobom opremljenom proizvodima visoke kvalitete. Dječja soba predstavlja najdinamičniji prostor u svakom domu. Od rođenja kad dijete prvi put upoznaje svijet pa u školskim danima kad se bezbrižno igra i uči o sebi i svijetu oko sebe.

Dragi roditelji, upoznajte čarobne sobe za Vaše zajedničke magične trenutke. Donosimo Vam Magic Baby dječje sobe domaće proizvodnje, osmišljene na način da prate život djeteta od rođenja pa do školskih dana i dulje. Ove sobe sadrže svu potrebnu opremu na jednom mjestu koja je neophodna u životu djeteta od samog rođenja do 3 godine, a inovacije u standardima omogućuju njihovu primjenu i u periodu od 3 do 9 godine. Primjerice praktični dječji krevetić Tris se iz kinderbeta za bebu jednostavno pretvara u krevetić za dijete sa pripadajućom komodom te ovako izabrani namještaj u željenoj boji možete koristiti od prvog dana dolaska djeteta u svoj dom okružen ljubavlju i toplinom pa do razigrane školske dobi i dulje.

U ovoj Hrvatskoj priči namještaja i posteljine, tekstilni asortiman inspiriran je najljepšim pričama za laku noć, a pri tom je usmjeren na jednostavnost održavanja pa čak i na ekološki aspekt. Na posteljini iz domaće proizvodnje od pamuka i organskog pamuka Vaša beba stvarno može bezbrižno i sigurno otkrivati svijet uz boje koje imaju utjecaj na veselo raspoloženje. Uz čarobne i udobne komplete posteljina u ovoj ponudi možete pronaći i fotelje, ručnike, dekice i ostale dodatke sa istim uzorcima. Osim toga, posteljina sadrži navlake koje se mogu skinuti i oprati, a promjenom različitih boja jako lako možete promijeniti sami izgled sobe na vrlo praktičan i moderan način.

Koža je organ koji u većoj ili manjoj mjeri apsorbira ono što se na njoj nalazi. Jeste li znali da je bebina koža oko 5 puta tanja od kože odraslih, a bebin organizam je znatno osjetljiviji na kemikalije koje se koriste u konvencionalnoj izradi odjeće? Ovo je jedan od razloga zašto možete izabrati Organicu - potpuno prirodnu i udobnu dječju posteljinu. Riječ je o liniji kompleta posteljina od organskog pamuka za osjetljivu dječju kožu.

Magic Baby trgovine sa nalaze se u trgovačkim centrima po cijeloj Hrvatskoj i odlikuje ih ekskluzivno uređenje sa specifičnim interijerom koji stvara ugodan ambijent. S obzirom da njihova priča počinje sa bebama i malom djecom ove čarobne trgovine imaju sve potrebno za prve najnježnije trenutke male bebe i radosno otkrivanje dječjeg svijeta. U ponudi možete pronaći kolica, auto sjedalice, hranilice, edukativne igračke, njihaljke, ležaljke i ostalu opremu najpoznatijih svjetskih marki, dok u domaćem proizvodnom programu nude magične sobe pri čemu za izradu namještaja i posteljine koriste domaće resurse i poseban dizajn te specifične materijale, a proizvodi zadovoljavaju europske standarde.

Magic Baby prepoznaje važnost kvalitetnih materijala i organskog pamuka, posebno kad su u pitanju djeca i očuvanje njihova zdravlja.