MODNI IZLETI

Kako su se Beckhamovi odijevali kroz godine

27.03.2012 u 07:44

Bionic
Reading

Victoria Beckham poznata je hedonistica kada je moda u pitanju, a jako drži do svog fizičkog izgleda. Uvijek je voljela isticati svoju figuru, a supruga Davida drži čvrsto uz sebe i trudi se da budu modno usklađeni. No i ta bivša spajsica radila je greške u koracima, posebno na početku

Iako se danas Victoriji i Davidu teško mogu dogoditi neki veći modni gafovi, na početku su svakako eksperimentirali. Davne 1998., kada je Victoria još svima bila poznatija kao Posh Spice, David je imao plavu kosu dužine do uha s razdjeljkom po sredini, a Vicki kratku slojevitu smeđu kosu koju je nakon nekoliko godina šišala kraće na zatiljku, obojila u plavo i frizura je postala pravi hit.

Dnevni izlasci često su bili u sportskom stilu pa je i Victoria nerijetko znala biti u trenirci, ali uvijek je birala uske modele koji su isticali tijelo. Ako su odrađivali kakve obaveze, ona je radije birala ženstvene jednostavne haljine duljine do koljena, a on traperice uz sako ili košulju. No za večernje izlaske, Victoria si je uvijek davala oduška.

Na raznim večernjim događanjima i primanjima par Beckham trudi se uvijek biti usklađen. Tako su na dodjeli glazbenih nagrada za MTV došli u bijelom. David je imao ležerno odijelo, a Victoria pravu vamp haljinu koja je cijelom dužinom imala vezice i duboki dekolte.

Zbog takvih modnih usklađenosti, David je jednom za HM Life izjavio da mu je najgore bilo kada su odlučili obući jednake crne kožne kostime i te mu se kasnije to učinilo kao promašaj.

Bivša spajsica danas ima modnu kuću Victoria Beckham, a i prije tog poslovnog poteza slovila je kao velika ljubiteljica mode, posebno brendirane odjeće. U javnosti se gotovo uvijek pojavljivala u cipelama s vrtoglavim potpeticama, a nakon svake trudnoće vrlo je brzo vratila liniju. Tek nekoliko puta paparazzi su je fotografirali u balerinkama, a oduvijek je rado pokazivala noge u najrazličitijim kombinacijama.