U TRENDU ZA NULA KUNA

Kako staru odjeću isfurati i ove sezone?

11.12.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Ukoliko više ni sami ne znate što odjenuti, dosta vam je stalno istih kombinacija, a novčanik vam baš i nije jako pun da obnovite garderobu, ne treba očajavati. Naime u vašem ormaru se već nalazi sve što vam treba. Evo kako ljetne odjevne predmete možete nositi i za vrijeme zime te izgledati baš šik

Osvježite prošlogodišnju vestu
Zimsko razdoblje je nezamislivo bez barem jedne tople veste u ormaru. Udobno pletivo, bilo koje boje i uzorka, odlično paše uz obične traperice, a malo duže vestice odlično izgledaju i u kombinaciji s tajicama. Ovaj stajling je, prema potrebi, sportski ili casual te zavređuje čistu modnu peticu. No ukoliko želite osvježiti svoj prošlogodišnji džemper, ukrasite ga kakvim zgodnim remenom. Odaberite onaj tanji, u metalik boji, ili pak ukrašen metalnim zakovicama. Taj outfit i dalje će biti udoban, a vi ćete biti i više nego u trendu, piše Yahoo Shine.

Reciklirajte maksi haljinu
Ukoliko ste mislili da je maksi haljina odjevni predmet vezan samo za ljetno razdoblje, potpuno ste u krivu. Ona je odličan odjevni predmet kako za ljeto, tako i za jesen i zimu. Za hladnijih dana preko nje nabacite kakvu vesticu i isfurajte totalno šik stajling. Dugu haljinu možete i zavezati na zanimljiv način te je furati kao top. Ukoliko imate bijelu haljinu, nemojte je izbjegavati nositi jer bijelo izgleda i više nego dobro zimi.

Ljetnim sandalicama dajte topli makeover
Prije nego što padne snijeg do koljena pa čizme budu jedino rješenje, ne propustite još koji put odjenuti svoje omiljene ljetne zatvorene sandalice ili balerinke. Nosite ih uz tople tajice, na hlače ili pak na suknju. Ukoliko želite upečatljiv stajling, birajte tajice svijetlih boja ili pak one s uzorkom, a za ležeran stajling posegnite za jednobojnim i onima u tamnijim nijansama.

Maksi suknji dajte zimski štih
Tko kaže da se zimi u potpunosti morate odreći svojih omiljenih ljetnih modnih kombinacija? Maksi suknju uskladite s kakvom pamučnom majicom i nabacite čizmice. Kako biste posve bili u trendu, spojite suknju kakve jarke boje, na primjer onu boje ciklame, s majicom na prugice i oduševite svojim stajlingom.

Neizostavan kardigan
Duža vestica na kopčanje neizostavni je zimski odjevni predmet, a ove sezone totalni je hit ona u sivoj boji. No ukoliko vam je već dosadilo stalno ga nositi na traperice i tajice, spojite ga s ljetnom haljinicom bez rukava. Haljinice birajte ovisno o prigodi pa tako ispod kardigana možete odjenuti kako seksi, tako i retro i šik haljinicu.