VJERNE KLASICI

Kako slavne žene nose vruće hlačice u 30-ima

29.07.2016 u 18:00

  • +2

Slavne dame u vrućim hlačicama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Bionic
Reading

Ako ste se ikada pitali koliko je prikladno nošenje vrućih hlačica u 30-ima, ove poznate žene riješit će vas nedoumica u korist ovog klasičnog komada

Nesnosne vrućine ne trpe teške krpice, stoga brojne žene pri slaganju ljetnih casual kombinacija često biraju kratku odjeću poput vrućih hlačica. No mnoge ovaj klasičan komad smatraju rezerviranim za mlađe pripadnice zbog čega često odustaju od njegova nošenja.

Poznate žene u 30-ima, međutim, ljetno vrijeme ne mogu zamisliti bez vrućih hlačica. Sudeći po njima, standardne vruće hlačice, ponekad u vrlo kratkim verzijama, nisu rijedak prizor, iako se uglavnom odlučuju za prilagođene i pažljivo skrojene opcije.

Kako smatraju modni stručnjaci, tajna nošenja vrućih hlačica leži u načinu na koji ih kombinirate s ostalom odjećom i dodacima. I dok djevojke u 20-ima vrućim hlačicama pristupaju ležerno i neopterećeno, uglavnom ih noseći uz utaknutu običnu majicu, u 30-ima se ključnim pokazuje vođenje računa o ispoliranosti kombinacije. Nju će se lako postići klasičnim majicama, jaknama, remenima i cipelama za postizanje sofisticirana izgleda.

Kako biste odjenuli ležernu a udobnu kombinaciju s kratkim hlačama, koja pritom ne graniči s dobrim ukusom, ugledajte se na slavne poput modela Chrissy Teigen koja je model vrućih hlačica nedovršenih rubova nogavica uklopila u kombinaciju uske bijele majice i lagane verzije dužeg kaputa.

Pravi primjer elegantne kombinacije pokazala je i slavna glumica Reese Witherspoon koja se, za razliku od ostalih, odlučila za za pamučni tamnoplavi primjerak uklopivši ga sa zanimljivom majicom cvjetnog uzorka i kontrastnim žutim sandalama.

Iako ih nose na sasvim drugačiji način, Chrissy i Reese svoje casual kombinacije s vrućim hlačicama začinile su šeširima širokih oboda s kojim su dodale dozu elegancije.