SOČNI POLJUPCI

Kako se ljube Lejla, Fani, Milica, Zrinka i Franka?

30.11.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Lijepo je vidjeti da se naši parovi vole, a blagdanski dani uvijek su povod za ovakve teme koje pokazuju da je ljubav u zraku

Dražesno je vidjeti kad naše zvijezde pokazuju osjećaje i kad vidimo da i one uživaju u činjenici da su zaljubljene. Izabrali smo poljupce s estrade, a vi ćete nam pomoći da izaberemo one najslađe.

Gradonačelnik Splita Željko Kerum je nedavno dobio poljubac od svoje Fani u restoranu prepunom ljudi. Iako im je ljubav pod povećalom, Fani i Željko nisu susprezali svoje osjećaje, već su pokazali nježnost unatoč okupljenim fotografima.

Ljubavni par Ivan Todorić i Milica Mihajlović dolazi zajedno na sve društvene događaje. Često se drže za ruke, što je posebno dražesno, a ona je uvijek lijepo uređena. Milica i Ivan često provode ljeto u Dubrovniku, a svoju zaljubljenost nikada ne skrivaju, naprotiv sve čine spontano.

 

Leona Paraminski i njen dečko Tin Komljenović zaljubljeni su toliko da im je svaki dan Valentinovo. Tin svoju djevojku uvijek prati na svim događanjima, drži joj torbicu, a kad su skupa, ne mogu skinuti osmijeh s lica. Par dogodine planira uploviti u bračne vode, a uvijek pričaju jedno o drugom u superlativima. Za zaruke je Leona dobila čak dva prstena. Jedan je pripadao njegovoj prabaki, a drugi je sama izabrala. 'Imam osjećaj da smo namijenjeni jedno drugom', rekla je Leona časopisu Story.

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić su jako romantični, a često kampiraju u prirodi. 'I Hrvoje i ja volimo divljinu, pa svako ljeto bar dva tjedna kampiramo. Ovo smo ljeto drugi put posjetili vodopad Kravice blizu Ljubuškog u Hercegovini na nekoliko dana i onda otišli na Mljet. Tamo smo proveli ostatak godišnjeg, samo nas dvoje, šator i zvijezde', rekla je za Extru Zrinka, koju Hrvoje uvijek prati na svim događanjima.

Tarik i Lejla Filipović po mnogima su najidiličniji par naše estrade. Glumac i voditelj uvijek spominje svoju suprugu, a priznao je da na nju najradije troši novac. 'Nikada nisam znao s novcem, zato sam do prije nekoliko godina bio bez kartica, potrošio bih sve što sam zaradio. No onda me nužda natjerala. Otkako imam obitelj, počeo sam se racionalnije odnositi prema novcu', priznaje Tarik u intervjuu za Extru i otkriva da novac najradije troši na svoju suprugu Lejlu.

Franka Batelić i Luka Tomaš već dulje vrijeme održavaju vezu na daljinu. To im nimalo ne smeta jer se posjećuju. Franka je na Berklee College of Music u Bostonu, no nedavno se vratila u Hrvatsku zbog blagdana te je odala da sve štima s Lukom iako ih dijele kilometri. 'Veze na daljinu teška su stvar. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti', rekla je Franka na odlasku iz Hrvatske časopisu Story.

Lara i JakovZlatar šarmantni su ljubavni par serije 'Larin izbor' iako znamo da nisu pravi ljubavni par, no njihovi poljupci vesele svaku gledateljicu koja vjerno prati njihovu priču. Lara se trenutno udala za drugoga, ali Jakov će učiniti sve da opet pridobije njenu ljubav.

Janko Popović Volarić i njegova Jelena skladan su bračni par. Iako Jelena kao kreativna producentica uspješne serije 'Larin izbor' jako puno radi, veseli je povratak doma jer je čeka Janko i njihov kućni ljubimac Plavka. Jelena i Janko uvijek su u javnosti pokazivali koliko se vole, što je baš slatko.