SUPER TRIK

Kako se jednostavno riješiti strija

22.10.2013 u 13:13

Bionic
Reading

S problemom strija susreću se mnoge žene, a najčešće se pojavljuju na području bokova, stražnjice, grudi i bedara

Strije su oštećenje vezivnog tkiva koje nastaje nastalo prebrzog rastezanja kože. Što je brže rastezanje kože to je veće oštećenje. Strije tipično nastaju kada dolazi do naglog rasta uz rastezanje kože: u pubertetu, uslijed debljanja i trudnoće.

Ovisno o prirodnom tonu kože, strije se prvo pojavljuju kao ružičaste, crvenkasto smeđe ili tamnosmeđe linije poslije dobivaju ljubičastu nijansu. S vremenom se te linije izravnavaju s površinom kože i poprime nekoliko nijansi svjetliji ton od prirodnog tona kože. Postupno postaju manje primjetne, ali nikada ne nestaju.

Naime, nerješiv problem ostaje povratak boje kože, jer je pigment uništen i u većini slučajeva nije moguć njegov povratak. Međutim, strije se daju ublažiti i učiniti manje vidljivima ako ih se što ranije počne tretirati. Odličan saveznik u tome je Melem, originalna hrvatska krema.


Melem ima obnavljajuće, hidratantno, umirujuće i zaštitno djelovanje, a upravo je njegovo obnavljajuće djelovanje vrlo važno po pitanju strija. Naime, svojim aktivnim sastojcima Melem djeluje obnavljajuće na oštećenu kožu. Koža se lakše obnavlja, više nije iritirana, a svakodnevnim korištenjem Melema postaje meka i elastična i manje sklona strijama.

Melem kombinira najpoznatije prirodne sastojke koji spojeni na jedinstven farmaceutski način tvore originalnu zaštitnu kremu. Važno je nanositi ga u vrlo malim količinama i u vrlo tankom sloju. Dovoljno je uzeti količinu proizvoda veličine zrna riže. Potrebnu količinu proizvoda zagrijte između dlanova jer se Melem najbolje razmazuje na temperaturi tijela.

Za brže rezultate i pojačani učinak koristite Melem dva, tri puta dnevno, a prema potrebi češće. I ne zaboravite: melem je melem. Sve ostalo su samo kreme.